Cuban Apelsin: Choklad i miniformat gjord på kakaobönor från Baracoa regionen på Cuba. Denna Trinitariobönan har mycket arom från criollobönan och är en väldigt fin hög-kvalitativ choklad vars delikata honungstoner blandar sig perfekt med smaken från den ekologiska apelsinessensen. Kakaohalt 65 %.
Ingredienser: Kakaomassa, rårörsocker från Kuba, kakaosmör, ekologisk apelsinessens (0,1%).
Näringsinnehåll per 100g:
Energi 2320kJ / 558kcal
Fett 38,5g varav mättat fett 23,1g
Kolhydrater 40g varav socker 34g
Protein 8g
Salt <0,1g
Mjölkchoklad: Den här mjölkchokladen är gjord på kakaobönor från Rio Caribe, Venezuela. Smaken är len och fin, med en kakaohalt på 44 %.
Ingredienser: rårörocker, kakaomassa, mjölkpulver, kakaosmör.
Näringsinnehåll per 100g:
Energi 2360kJ / 568kcal
Fett 38,4g varav mättat fett 23,9g
Kolhydrater 45,4g varav socker 39,2g
Protein 8,2g
Salt 0,1g
Las trincheras: i Venezuela, producerar fantastiska kakaobönor med hjälp av en ‘fairtrade’ organisation. Bönorna är exceptionella och ger en len, lite nötig smak. 72% kakaohalt.
Ingredienser: kakaomassa, rårörsocker, kakaosmör
Näringsinnehåll per 100g:
Energi 2310kJ / 556kcal
Fett 38g varav mättat fett 22,9g
Kolhydrater 40,3g varav socker 27,4g
Protein 9g
Salt <0,1g